Kwiaty cukinii nadziewane pomidorami i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kwiatów cukinii nadziewanych pomidorami i parmezanem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 303 kalorie, 16G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Kwiaty Cukinii, Nadziewane i smażone kwiaty cukinii, oraz Smażone Nadziewane Kwiaty Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nałóż 15x10x2-calowe owalne naczynie do pieczenia z 1 łyżką oleju.
Podgrzać 5 łyżek oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać bułkę tartą i tymianek i mieszać, aż bułka tarta są lekko tosty, o 3 protokół.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszaj pomidory, ser, jajka, czosnek, sól i pieprz.
Kwiaty cukinii napełnij mieszanką bułki tartej, używając około 2 łyżeczek dla małych kwiatów i 1 łyżki stołowej dla dużych kwiatów(uważaj, aby nie rozerwać kwiatów).
Posypać pozostałą mieszaninę bułki tartej nad naczyniem do pieczenia.
W naczyniu umieścić cukinię na bułce tartej.
Skropić pozostałe 2 łyżki oleju. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Cover; chill.)
Piec do miękkości cukinii, około 30 minut.
Podawać z cytrynowymi klinami.