Marchew i pasternak pieczone w miodzie
Marchewka pieczona w miodzie i pasternak może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, imbiru, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pieczona marchewka i pasternak z miodem i octem balsamicznym, Pieczona Marchewka I Pasternak Z Miodem Cytrynowym I Przepis Cayenne, oraz Marchew I Pasternak Polane Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Ułóż mieszankę warzywną w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut.
Posypać imbirem; wrzucić do herbu.
Piec dodatkowe 16 minut, mieszając od czasu do czasu.
Skropić miód na mieszaninie warzywnej; wrzucić delikatnie do herbu.
Piec dodatkowe 5 minut lub do lekko rumiane.