Court ' s kremowe i szybkie Burritos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj kremowego i szybkiego Burritos w Court. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 26g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 110 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ostrego sera cheddar, śmietana, przyprawa taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), Szybkie Śniadanie Burritos, oraz Szybkie Śniadanie Burritos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół.
Spuścić nadmiar tłuszczu z patelni.
Wymieszać refried fasoli, 1 szklanka sera Cheddar, i Taco przyprawa do odsączonej mieszanki mielonej wołowiny.
Łyżka zmielonej mieszanki wołowiny w dół środka każdej tortilli.
Tortille zwijamy wokół nadzienia wołowego.
W misce wymieszać śmietanę z zupy grzybowej, śmietany i salsy.
Rozłóż około 1/2 śmietany z mieszanki zupy grzybowej na dno naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Ułóż walcowane tortille w jedną warstwę w naczyniu do pieczenia z boku szwu w dół.
Pozostałą śmietanę z mieszanki zupy grzybowej zalać tortillami.
Top z 1 1/2 szklanki sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i rozpuści, 30 do 35 minut.