Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kur kornwalijskich z farszem Jęczmienno-grzybowym. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 845 kalorii, 65g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, bulion z kurczaka, kasztany wodne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem migdałowym, Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym, oraz Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kury w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Razem wymieszać sos sojowy i kolejne 3 składniki; wlać do zagłębień i na kury. Uszczelnić i schłodzić, obracając się często, 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
3
Doprowadzić jęczmień i bulion do wrzenia w rondlu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia; wymieszać w papkę, kasztany wodne i posiekaną zieloną cebulę.