Kurtka ziemniaczana z boczkiem, pieczarkami i sosem pieprzowym

Kurtka ziemniaczana z boczkiem, pieczarkami i sosem pieprzowym
Kurtka ziemniaczana z boczkiem, grzybami i sosem pieprzowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bekon, russet, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Steki Z Pieczarkami I Sosem Pieprzowym, oraz Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym.

Instrukcje

1
Ziemniak: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. nakłuj ziemniaki widelcem i piec do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Podsmażamy boczek, dodajemy pieczarki i gotujemy na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2
Brandy wlać najpierw do miarki (dla bezpieczeństwa), a następnie na patelnię i ostrożnie zapalić długą zapałką. Po spaleniu alkoholu i śmierci płomienia, zamieszaj ziarna pieprzu. Śmietanę wymieszać i podgrzać, nie gotując. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
AlkoholAlkohol
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Pokroić pieczone ziemniaki. Każdą z nich polać łyżką masła, następnie obficie przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn