Kurczak z kolendrą i gorczycą
Kurczak z kolendry i gorczycy to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka udek z kurczaka, woda, wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Nektaryna, Kolendra I Salsa Z Awokado, Sałatka z mozzarelli i pomarańczy z dressingiem z nasion kolendry, oraz Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś.
Instrukcje
Kurczaka osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy kurczak dobrze, o 4 protokół z każdej strony.
Przełożyć szczypcami na talerz.
Dodaj szalotki na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 2 protokół. Wymieszaj nasiona musztardy i kolendry, Wino i wodę i doprowadź do wrzenia.
Powrót kurczaka, strony skóry do góry, na patelni i dusić, pokryte, aż kurczak jest gotowane przez, 20 do 25 protokół.
Przełożyć kurczaka na talerz.
Dodaj galaretkę i kolendrę do sosu, mieszając, aż galaretka się rozpuści. Doprawić sosem solą i pieprzem oraz łyżką kurczaka.