Kurczak W Puszce Piwa
Kurczak z puszki po piwie wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli w proszku, kurczaki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wypłucz kurczaki wewnątrz i na zewnątrz; dokładnie osusz.
Wymieszaj paprykę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, tymianek, sól i pieprz. Rub kurczaki (wewnątrz i na zewnątrz) mieszanką przypraw.
Wlać około 2 oz. piwo z każdej puszki. Ustaw puszki w pozycji pionowej na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić oba kurczaki bez dotykania. Ustaw kurczaki tak, aby puszki zmieściły się w zagłębieniach, nogi skierowane w dół. Piecz kurczaki, aż soki będą jasne, około 1 godziny 15 minut, fastrygowanie po 30 minutach.
Ostrożnie wyjmij kurczaki z puszek po piwie i pozostaw na 10 do 15 minut. Pokroić na porcje i podawać.