Kurczak Paprikash może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 688 kalorii, 50g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 54 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, majeranku, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. W międzyczasie ugotuj boczek w oddzielnym garnku na średnim ogniu, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę i paprykę i gotować 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
3
Mąkę, paprykę, majeranek i 1 łyżeczkę soli połączyć w dużej misce; dodać kurczaka i wrzucić do herbu. Popchnij boczek i warzywa na jedną stronę garnka i zwiększ ogień do średniej wysokości.
Dodać kurczaka i pozostałą mieszaninę mąki na drugą stronę i gotować, obracając, aż rumiane, o 6 protokół. Wymieszać kurczaka, boczek i warzywa i gotować 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cały Kurczak
Boczek
Mąka Uniwersalna
5
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego. Przykryć i dusić, aż kurczak jest prawie gotowane przez, o 10 więcej minut. W międzyczasie dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety; odcedzić. Odkryć garnek z kurczakiem, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować 2 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej, mieszać w śmietanie i pietruszki i gotować 2 Więcej minut. Doprawić solą.