Kurczak Cordon Bleu II
Kurczak Cordon Bleu II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 577 kalorii, 39g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, granulki bulionu z kurczaka, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Funt piersi z kurczaka, jeśli są zbyt grube.
Umieść plasterek sera i szynki na każdej piersi w ciągu 1/2 cala od krawędzi. Złóż krawędzie kurczaka nad nadzieniem i zabezpiecz wykałaczkami.
Wymieszać mąkę i paprykę w małej misce, i płaszcz kawałki kurczaka.
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować kurczaka, aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj wino i bulion. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, aż kurczak nie będzie już różowy, a soki będą jasne.
Wyjmij wykałaczki i przenieś piersi na ciepły talerz. Zmiksować skrobię kukurydzianą ze śmietaną w małej misce, i ubijać powoli na patelni. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje, i zalać kurczaka.