Kura Gwinejska z czerwonym winem: Faraona al vino Rosso

Kura Gwinejska z czerwonym winem: Faraona al vino Rosso
Kura Gwinejska z czerwonym winem: Faraonan al vino Rosso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 979 kalorii, 43g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Jeśli masz cebulę, młode ziemniaki, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Pesche al vino rosso (brzoskwinie w czerwonym winie), Brasato al vino rosso (wołowina duszona w czerwonym winie), oraz Pieczeń wołowa w czerwonym winie (Carni Arrosto al vino Rosso) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku rozgrzać smalec na dużym ogniu i dodać cebulę i pory. Gotować na dużym ogniu, aż zmiękną i rumiane, o 5 protokół. Kawałki kurki morskiej przyprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Posypać mięso mąką i gotować, aż mięso jest dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Dodaj wino, grappa, gałka muszkatołowa i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż mięso jest gotowane przez, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrappaGrappa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wyjmij mięso z garnka i utrzymuj gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać pieczarki, ziemniaki i kiełbasę i gotować przez dodatkowe 15 minut, następnie wymieszać z masłem, włożyć mięso na patelnię do rozgrzania i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn