Kulki Szynkowe
Kulki z szynki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jeśli masz mielony pieprz, mleko, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę przerabiamy w robocie kuchennym, aż będzie grubo zmielona. dodajemy wieprzowinę i kolejne 5 składników i pulsujemy do połączenia. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Kształt na 1-calowe kulki.
Gotować kulki, partiami, w 2 łyżki gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub do lekko rumiane, dodając olej w razie potrzeby.
Umieść w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Połącz brązowy cukier, 1/2 szklanki wody i następne 2 składniki w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować około 5 minut lub aż do dokładnie ogrzanego.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 20 minut. Odkryć i piec 30 więcej minut.