Piersi Z Kaczki Z Granatem I Miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kaczki z granatem i miętą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 136 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sałatkę, piersi z kaczki, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Z łyżeczką wynik 100%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Piersi z kaczki z granatem i miętą, Piersi z kaczki w sosie granatowo-orzechowym, oraz Piersi z kaczki piżmowej w sosie granatowo-winnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220C/Gas mark 7 / 218°.
Podgrzać ognioodporną, żaroodporną patelnię na płycie, a następnie przesmażyć piersi kaczki, skórą w dół, przez minutę na dużym ogniu.Przekręcić piersi kaczki i wstawić do piekarnika na około 15 minut.
Wyjmij piersi kaczki z piekarnika i posadź je na desce do rzeźbienia podczas organizowania. Jeśli chcesz trzymać je na tym etapie, wyjmij je z piekarnika na około 13 minut i dwukrotnie zawiń w folię, a następnie pozostaw do siedzenia, aż będziesz ich potrzebować.Ułóż talerz mięsny lub płaski półmisek z liśćmi sałaty.Pokrój każdą pierś kaczki bardzo cienko na przekątnej i połóż na naczyniu wyłożonym sałatką, polewając je sokami mięsnymi.Pomegranat pokroić na połowę, a następnie wyłożyć nasiona z połowy, aby udekorować plasterki kaczki. Wyciśnij trochę soku z drugiej połowy - tylko ręcznie-również kaczkę.Oderwij garść liści mięty, a następnie drobno je posiekaj, rozsypując je na kaczce.