Kulki Serowe Z Kiełbasą Z Indyka
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Kulki serowe z kiełbasą z indyka mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 102 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieszankę, liście rozmarynu, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kulki Serowe Z Kiełbasą, Kulki Serowe Z Kiełbasą, oraz Kulki Serowe Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować dno i boki patelni 15x10x1 cala.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sosu barbeque, za pomocą rąk lub łyżki. Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
Piec 20 do 25 minut lub do brązowego i termometr włożony w środku piłki czyta co najmniej 74°. natychmiast wyjąć z patelni.
Podawać na ciepło z sosem do maczania.