Kulki rybne w stylu kolumbijskim (Albóndigas de Pescado)
Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 91 fanów. Mieszanka dorsza, oliwa z oliwek, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sudado de Pescado (kolumbijski gulasz rybny), Tortas de Pescado Seco (Colombian-Style solone ciasta z dorsza), oraz Sancocho de Pescado (Kolumbijska zupa rybna) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miejsce 1 łyżka masła, 1 łyżka oleju, cebula, czerwona papryka, czosnek, kolendra, sól, i pieprz w dużej patelni sauté na średnim ogniu i gotować, aż warzywa będą miękkie, około 10 protokół. Zestaw aside.In średni garnek umieść rybę, 2 szklanki wody, sól, pieprz i liść laurowy. Gotować około 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.