Kulki Pupu
Kulki Pupu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, jigger whisky, przyprawione bułki tartej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Talerz Pupu, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mieloną wołowinę, cebulę i przyprawioną bułkę tartą. Uformuj mieszaninę w kulki wielkości ugryzienia.
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować kulki, aż równomiernie brązowy w całym.
W dużej misce wymieszaj wodę, sos sojowy, czosnek i whisky.
Umieść kulki w mieszaninie. Przykryć i schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Przenieś kulki i mieszaninę sosu do powolnej kuchenki ustawionej na małym ogniu. Gotować co najmniej 30 minut przed podaniem.