Kubki Śniadaniowe Z Boczkiem

Kubki Śniadaniowe Z Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj kubków śniadaniowych z boczkiem. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziemniaków, jajek, mieszanki meksykańskiego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kubki Śniadaniowe Z Boczkiem, Kubki Śniadaniowe Z Boczkiem I Jajkiem, oraz Boczek Szparagi Śniadanie Kubki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Linia 12 na przemian filiżanki w mini-muffin patelni z kawałkami bekonu, krzyżując trzy paski w każdym tak, że przypominają szprychy koła. Loosely crumple twelve 3-in. paski folii aluminiowej w kulki; umieścić w kubkach, aby boczek nie przesuwał się.
2
Piec 15-20 minut lub aż boczek będzie chrupiący.
3
Tymczasem gotuj ziemniaki zgodnie ze wskazówkami opakowania. W małej misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz. Na małej patelni rozgrzać masło na średnim ogniu.
4
Wlać mieszaninę jaj; gotować i mieszać, aż jajka są zagęszczone i nie pozostaje płynne jajko.
5
Przenieść kubki boczku do blachy do pieczenia; zdjąć folię. Łyżka ziemniaków i jajecznicy do kubków; posypać serem. Broil 3-4 po od ognia 3-5 minut lub do roztopienia sera.
6
Posypać zieloną cebulą i natką pietruszki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn