Kubki Z Kremem Klonowym I Dyniowym
Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka dyni, donice pekan, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kubki Z Kremem Klonowym, Klonowy Krem Dyniowy-Przeciw Wszelkim Ziarnom, oraz Krem dyniowy Profiteroles z karmelem klonowym.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce do mikrofalówki, aż do wymieszania. Kuchenka mikrofalowa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu gotowanego budyniu. Fajne 5 min.
Łyżka 1 Łyżka. syrop do każdej z 6 (1/2 szklanki) kubków budyniu; przykryć budyniem. Top z ciastkami; przykryć folią lub papierem woskowanym. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Uruchom nóż wokół krawędzi każdego kubka budyniu poluzować deser tuż przed podaniem. Odwróć na talerze deserowe; wierzch z orzechami.