Kubki Z Budyniem Kakaowym O Obniżonej Zawartości Cukru
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 22 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fajną bitą polewę, env. żelatyna knox, budyń instant o smaku czekoladowym i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gorące Kubki Z Budyniem Kakaowym, Kakao O Obniżonej Zawartości Cukru, oraz Domowe Prezenty Świąteczne: Łatwe Podwójne Czekoladowe Waniliowe Gorące Kubki Kakaowe + Pianki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1-1 / 2 szklanki mleka do suchej żelatyny w małym rondlu; wymieszać.
Odstawić 3 min. lub dopóki żelatyna nie zmięknie. Gotować i mieszać na średnim ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Zdjąć z ognia. Fajne 5 min.
Ubić pudding wymieszać i pozostałe mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać mieszaninę żelatyny. Łyżka do 24 kieliszków spryskanych sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Unmold JIGGLERS na tacy serwowania tuż przed podaniem. Włóż precla do połowy z boku każdego JIGGLERS na uchwyt kubka. Top każdy z 1 łyżką. Fajny bat i kilka Mallow Bits.