Dziczyzna Teriyaki

Dziczyzna Teriyaki
Dziczyzna Teriyaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 28g białka, oraz 44g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Mieszanka sosu teriyaki, mąka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Skrzydełka kurczaka Teriyaki ze świeżym sosem Teriyaki, oraz Krewetki Teriyaki i jak zrobić własny sos teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić dziczyznę w dużej misce. Przykryć sosem teriyaki i posypać czosnkiem. Marynować co najmniej 4 godziny w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
DziczyznaDziczyzna
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę przesiać razem z przyprawą kreolską. Pogłębić dziczyznę w mieszaninie mąki do Płaszcz. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
MarynataMarynata
DziczyznaDziczyzna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować dziczyznę 15 minut, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn