Pieczone Nadziewane Ravioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać pieczone nadziewane Ravioli spróbować. To danie główne ma 554 kalorie, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. 25 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz SOS Hunt ' s® garlic & herb pasta, klopsiki, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Pieczone Ravioli, Pieczone Ravioli, oraz Pieczone Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie połączyć sos do makaronu i kawałki klopsików w średnim rondlu; gotować na średnim ogniu 8 minut, lub aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Spray 13x9-calowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Odcedzić ravioli; rozprowadzić na dnie przygotowanego naczynia. Wierzch wymieszać z sosem spaghetti; posypać serem. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec 20 minut, lub do mieszaniny ravioli ogrzewa się przez i ser topi.
Dekoruj bazylią, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo