Krówka Z Białej Czekolady
Biała czekolada Krówka ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Urodzinowy Biała Czekolada Krówki, Tort z truflami i krówkami z białej czekolady, oraz Biały tort Texas arkusz z polewą czekoladową Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ciasto mix, woda, białka, olej i wanilia. Bij na niskim poziomie przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Wymieszać z białą czekoladą.
Wlać do natłuszczonego 13x9-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut.
W międzyczasie, w kuchence mikrofalowej, roztopić kawałki czekolady i masła; mieszać do gładkiej. Ostrożnie rozprowadzić na ciepłym cieście. Całkowicie fajne.
W małej misce, ubić lukier, aż puszyste; ubić w białej czekoladzie i wanilii, aż będzie gładka. Złożyć ubitą polewą; ciasto mróz. Przechowywać w lodówce.