Królik Grecki
Królik Grecki wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $5.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 74g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście laurowe, jagody ziela angielskiego, królika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Królicza Nora, Lasagne Z Królików, oraz Rabbit Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Kawałki królika smażyć na gorącym oleju, aż będą równomiernie rumiane. Do rondla doprawić liśćmi laurowymi, solą, jagodami ziela angielskiego, oregano i sokiem z cytryny.
Wlać białe wino na królika. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu; gotować 4 do 5 protokół.
Dodaj wystarczającą ilość wody do rondla, aby całkowicie pokryć królika.
Doprowadzić płyn do gotować na wolnym ogniu; gotować, aż królik jest gotowane przez i woda jest odparowana, około 40 minut.