Przepis Meksykańskie krewetki jest gotowy w około 28 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mieszanki liści sałaty dla niemowląt, awokado hass, Poblano chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Z Krewetkami Meksykańskimi, Koktajl Z Krewetek Meksykańskich, oraz Meksykańska Zupa Z Krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W maszynce, połączyć krewetki, jajko, kolendra, czosnek, 3/4 Puchar bułka tarta, Poblano chile, sól, i pieprz. Proces, aż mieszanina stanie się gruboziarnistym puree. Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików i odstaw na bok (jeśli mieszanina jest zbyt mokra, dodaj dodatkową bułkę tartą, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie mogła być łatwo formowana).
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.