Kremowy Linguine z sosem z małży
Kremowy Linguine z sosem małży może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 513 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Linguine z kremowym sosem z białych Małży, Creamy Clam Linguine, oraz Linguine z sosem z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj linguine i wróć do wrzenia. Gotować makaron, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale jeszcze lekko twarde, o 11 protokół.
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, aż zacznie lekko brązowieć. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula stanie się lekko złoty, o 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodaj zarezerwowany sok z małży i wino. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 15 protokół. Wymieszać w sosie Alfredo i małże; gotować i mieszać aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
SOS Małży podawać na linguine, posypać parmezanem i płatkami czerwonej papryki.