Kremowy Hummus i kanapka z wędzonym indykiem
Kremowy Hummus i kanapka z wędzonym indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 761 kalorii, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.46 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka suszonych pomidorów, szalotka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać hummus, można śledzić to danie główne z Hummus Deserowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiąca kanapka z indykiem z hummusem, Kanapka z wędzoną szynką i indykiem, oraz Kanapka z wędzonym indykiem z marmoladą rozmarynową.
Instrukcje
Na dolnej połowie obwarzanka rozłóż kremowy Hummus Wegetariański, a następnie polej liście szpinaku, pomidor, Indyk, ogórki i drugą połowę obwarzanka. Owinąć kanapkę papierowym ręcznikiem, a następnie folią aluminiową.
Pulse Neufchatel, hummus, pomidory, marchew, czosnek i scallion w robocie kuchennym, aż w pełni wymieszane, ale nieco grube.
Przenieść do pojemnika. Ten spread będzie dobrze trzymał się w lodówce przez około tydzień.