Kremowy Czosnek Escargot
Kremowy czosnek Escargot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1034 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.7 za porcję. Mieszanka ciasta filo, sól i pieprz, ciężka śmietana ubijania, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Escargot Z Masłem Czosnkowym I Odrobiną Koniaku, Escargot, oraz Escargot Forestiere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko Spryskaj patelnię z babeczkami nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Ciasto wyłożyć na płaską powierzchnię i posmarować każdy arkusz roztopionym masłem.
Warstwy arkuszy jeden na drugim i pokroić stos na cztery. Wciśnij każdy kawałek ciasta do patelni z babeczkami, formując kubki z ciastem.
Piecz filiżanki przez 10 do 15 minut, aż będą złote.
Odcedzić ślimaki i spłukać je bieżącą wodą, aż płyn będzie czysty. W małej misce wymieszać żółtka i śmietanę.
Rozgrzać patelnię, dodać 4 łyżki masła, czosnek, a następnie ślimaki.
Saute przez kilka minut, a następnie dodać połowę mieszanki śmietany. Doprowadzić do wrzenia i doprawić solą i pieprzem. Sos zgęstnieje podczas chłodzenia.
Wyjąć filiżanki phyllo z puszek muffin.
Umieść filiżankę na talerzu lub misce i włóż 8 escargot do filiżanki i wypływaj z filiżanki.
Sos wlać do filiżanki na escargot.