Przepis Flower Cupcakes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 22 i kosztuje 74 centów za porcję. 98 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz masło, jajka, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Babeczki Kwiatowe, Mama " Babeczki Kwiatowe, oraz Hello Flower Cupcakes.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Patelnie Muffin Line z wkładkami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło i cukier utrzeć w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste. Na średniej prędkości, dodać jajka, 2 na raz, a następnie dodać śmietanę i wanilię. Zeskrobać boki i mieszać, aż będzie gładka.
Mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i sodę oczyszczoną przesiać w misce. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż tylko połączone. Wypełnij wkładki cupcake do góry z ciasta.
Piec w środku piekarnika przez 20 do 30 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Do lukru, wymieszać masło, ser śmietankowy, cukier, i wanilia w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwytu łopatkowego, na małej prędkości, mieszając tylko do gładkiej.