Kremowa Zupa Deserowa Z Kantalupy
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Kremowa zupa deserowa z Kantalupy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sauterne, sok z marakui pomarańczowej, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Deserowa Z Kantalupy I Mleka Kokosowego, Kremowy Koktajl Z Kantalupy, oraz Zupa Z Kantalupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 3 szklanki kantalupy, soku i wina w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przetworz do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Dodaj pozostałe 3 szklanki kantalupy; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
W dużej misce wymieszać śmietanę do ubijania i cukier puder; wymieszać z mieszaniną kantalupy. Kryj się i wyluzuj. Aby służyć, zupa kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji dodać 1 łyżeczkę kwaśnej śmietany.
Dekoruj różami, w razie potrzeby.