Kremowa Sałatka Z Soczewicy
Kremowa Sałatka z soczewicy to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 165 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 15 fanów. Mieszanka kolendry, sól morska mielona, Koper chwastów i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy W / Kremowy Dressing, Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy, oraz Kremowa Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i soczewicę do wrzenia w rondlu; gotować, aż soczewica będzie miękka, 15 do 25 minut.
Odcedzić i przenieść gotowaną soczewicę do dużej miski.
Wymieszaj ogórek, żółtą paprykę, kolendrę, oliwę z oliwek, ser feta, koperek, sól morską i czarny pieprz w soczewicę, aż do pełnego włączenia. Przechowywać w lodówce aż do całkowitego ostygnięcia.