Kremowa Sałatka Z Ogórków
Kremowa Sałatka z ogórków może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,34 zł za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ogórki w szklarni, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowa Sałatka ogórkowa z kremowym sosem sałatkowym koperkowym, Kremowa Sałatka Z Ogórków, oraz Kremowa Sałatka Z Ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce wymieszać ogórki, czerwoną cebulę i 1 1/2 łyżki soli.
Wlać je do durszlaka i zawiesić na misce. Owinąć miskę i durszlak folią i umieścić w lodówce, aby spuścić na co najmniej 4 godziny lub na noc. Wyrzucić płyn, który zbiera się w misce.
Jogurt przelać na sito wyłożone papierowym ręcznikiem i zawiesić na innej misce. Owinąć miskę i sito w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub na noc. Wyrzucić płyn, który zbiera się w drugiej misce.
Kiedy ogórki są gotowe, zwiń je w papierowe ręczniki lub ręcznik kuchenny i lekko naciśnij ręcznik, aby usunąć większość płynu.
Ogórki i jogurt umieść w dużej misce z kwaśną śmietaną, octem, koperkiem, 2 łyżeczkami soli i pieprzem. Wrzucić dobrze i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aby umożliwić smaki do mieszania.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i podawać schłodzone.