Kremowa jajecznica z wędzonym pstrągiem i zieloną cebulką
Kremowa jajecznica z wędzonym pstrągiem i zieloną cebulką to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 674 kalorii, 39g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, filety z pstrąga, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Serowa Jajecznica Z Zieloną Cebulką, Kremowa Jajecznica Z Wędzonym Łososiem, oraz Warkocz śniadaniowy z szynką, pieczarkami, cheddarem, zieloną cebulką i jajecznicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić w dużej misce, aby wymieszać.
Dodać pstrąga, serek śmietankowy, zieloną cebulę i posiekany koperek. Doprawić lekko solą i obficie pieprzem; wymieszać do wymieszania.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę jaj i mieszać powoli, aż jajka po prostu trzymać razem i są gotowane przez, ale nadal wilgotne, o 4 protokół. Masę jajeczną podzielić na 4 talerze.
W razie potrzeby udekorować gałązkami koperku i podawać.