Krem z pieczonej czerwonej papryki

Krem z pieczonej czerwonej papryki
Potrzebujesz przyprawy bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowo-wegetariańskiej i wegańskiej? Pasta z pieczonej czerwonej papryki może być super przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 21 kalorii, 0 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 16 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup pieprz, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 16%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: pasta z pieczonej czerwonej papryki, pasta z pieczonej czerwonej papryki i pesto oraz kanapki z pastą z pieczonej czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w małym robocie kuchennym; przykryć i miksować aż do uzyskania puree. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór na dip. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Taittinger Brut La Francaise z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn