Krem na słodko z wanilią

Krem na słodko z wanilią
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kości szpiku wołowego, mleko, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Lody waniliowe (French custard style), Tarta Budyniowa Solona Karmelowo-Waniliowa, oraz Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny.

Instrukcje

1
Doprowadzić kości szpiku do wrzenia i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. Podczas oczekiwania na szpik Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść cztery ramekiny w dużym pieczeniu pan.In duża miska, ubić razem żółtka, jajko, mleko / mleko kokosowe, wanilia, miód i sól.Gdy szpik jest gotowy, wyjąć kości łyżką szczelinową i umieścić w misce do odsączenia. Po ostygnięciu użyj noża do masła, aby wydobyć szpik.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kości SzpikuKości Szpiku
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
ArachidArachid
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Na ImprezyNa Imprezy
2
Umieść go w małej misce. Odstawić na minutę, a następnie wlać mieszaninę jajek do blendera lub wyjąć blender zanurzeniowy.Łyżka szpik-ale nie olej, który zebrał się na dnie miski - do mieszaniny i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wlać mieszaninę kremu do filiżanek, dzieląc równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
4
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków kubków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Piec, aż kremy są ustawione w centrum, o 30-35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
6
Wyjąć z wody i pozostawić do ostygnięcia na kilka minut przed podaniem. Top z owoców, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn