Krem bezmleczny migdałowo-rodzynkowy
Krem bezmleczny migdałowo-rodzynkowy to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 145 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko migdałowe, truskawki, esencję waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów}, Naturalnie Słodzony Krem Jabłkowy: [Bez Nabiału I Bezglutenowy], oraz Krem Bezmleczny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150°C / 149°
Połącz mleko migdałowe, jajka i esencję waniliową w średniej wielkości garnku i podgrzewaj, stale ubijając. Nie gotować. Gotować przez 1 minutę, następnie zdjąć z ognia i wlać do ramekinów.Równomiernie rozprowadzić rodzynki między ramekinami.
Umieść ramekiny w żaroodpornym naczyniu wypełnionym wodą sięgającą połowy wysokości ramekinów.
Piec w piekarniku przez 45 minut lub aż blaty zaczną czuć się jędrne.
Wyjmij z piekarnika i umieść kremy w lodówce na co najmniej 3 godziny przed podaniem.Udekoruj plasterkami truskawek.