Krakersy z sera pleśniowego i orzecha włoskiego
Ser pleśniowy i krakersy z orzechów włoskich mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis daje 30 porcji z 92 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 77 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krakersy z sera pleśniowego i orzecha włoskiego, Krakersy Z Sera Pleśniowego, oraz Serowe Krakersy Kukurydziane Niebieskie podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatek, masło i Stilton kremować razem przez 1 minutę lub do uzyskania gładkości. Z mikserem na małej prędkości, dodać mąkę, sól i pieprz i wymieszać, aż będzie w dużych kruszy, około 1 minuty.
Dodaj 1 łyżkę wody i wymieszaj do połączenia.
Ciasto zrzucić na mączną deskę, wcisnąć w kulkę i zwinąć w 12-calową kłodę.
Rozprowadź orzechy włoskie w kwadrat na desce do krojenia i zwiń dziennik tam iz powrotem w orzechach włoskich, naciskając lekko i rozkładając je równomiernie na zewnątrz dziennika. Owinąć w plastik i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 4 dni.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokrój dziennik o grubości 3/8 cala małym, ostrym nożem i umieść krakersy na patelni wyłożonej pergaminem.
Piec przez 22 minuty, aż lekko się zarumieni. Obróć patelnię raz podczas pieczenia. Schłodzić i podawać w temperaturze pokojowej.