Kozi ser i rukola na Penne
Kozi ser i rukola nad Penne może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka makaronu penne, pomidory koktajlowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 144 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Penne z Treviso i kozim serem, Penne z kozim serem i cukinią, oraz Penne z kozim serem i bazylią.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Pokruszyć kozi ser w dużej misce.
Dodaj rukolę, pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, czosnek oraz sól i pieprz.
Makaron odcedzić i wymieszać z serem kozim.