Kotlety wieprzowe z żurawiną i może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. 12 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, mielone goździki, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Żurawinowe, Kotlety wieprzowe żurawinowe z ryżem, oraz Kotlety Wieprzowe Żurawinowo-Jabłkowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Obficie nasmarować 9x9 calowe szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W misce wymieszaj żurawinę, marmoladę i goździki. Zrobić kieszeń w każdym kotlet schabowy, kroimy w wieprzowinę w kierunku kości; kieszenie wypełnić mieszanką żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Kotlety Wieprzowe
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
2 Posiekane Szalotki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle.
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
Our 2018 Chardonnay is sourced from vineyards in Carneros and Oak Knoll. Fermented in stainless steel, then aged three months on the lees in neutral French oak, the wine shows great acidity, weight and mouth-feel. This 100% Chardonnay shows acidity normally reserved for stainless only wines. This is a beautifully balanced Chardonnay.