Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem w brzoskwiniowym sosie Barbecue

Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem w brzoskwiniowym sosie Barbecue
Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem z brzoskwiniowym sosem Barbecue mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 834 kalorii. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, ketchup, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem z sosem BBQ brzoskwiniowym, Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z solanką z brązowego cukru i marmoladą cebulowo-brzoskwiniową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i sól w dużej misce; dodać wrzącą wodę, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą. Wymieszać w kostkach lodu do ostygnięcia mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać kotlety schabowe, przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Tymczasem, podsmażyć cebulę w gorącym oleju w średnim rondlu na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać czosnek i imbir; gotować, stale mieszając, 45 do 60 sekund lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
5
Dodaj ketchup, konfitury brzoskwiniowe i brzoskwinie. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SOSSOS
6
Dodać ocet; doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
OcetOcet
7
Zdjąć z ognia.
8
Wyjąć wieprzowinę z solanki, odrzucając solankę. Dobrze opłucz wieprzowinę i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wlać połowę mieszanki brzoskwini do miski; rezerwy pozostałej mieszaniny. Doprawić obie strony wieprzowiny żądaną ilością koszernej soli i świeżo zmielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywką grillową, 5-6 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji każdego kotleta 145, polewając wieprzowinę od czasu do czasu mieszanką brzoskwiniową w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Wyjąć wieprzowinę z grilla; odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Podawać z zastrzeżoną mieszanką brzoskwiniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn