Kotlety Wieprzowe Parmigiana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać kotlety wieprzowe Parmigianan spróbować. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 153 kalorie, 21g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, mozzarella, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmigiana Wieprzowa, Kotlet Wieprzowy Parmigiana, oraz Kotlety Wieprzowe Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść regał na środku piekarnika; rozgrzej do 42
Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.
Umieść stojak z drutu na górze i stelaż z mgłą w sprayu do gotowania.
Mąkę umieścić w płytkiej misce.
Umieścić jajka w oddzielnej płytkiej misce i lekko ubić.
Połącz panko i parmezan w trzeciej płytkiej misce.
Pokrój polędwicę na 8 sztuk i Funt każdy do grubości 1/4 cala między 2 arkuszami folii lub pergaminu.
Kotlety posypać solą, zagotować w mące, zanurzyć w jajku i zalać mieszanką panko.
Umieścić kotlety na stojaku i piec, aż gotowane przez i po prostu zaczyna się złoty wokół krawędzi, 15 do 20 protokół.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i ustawić piekarnik do pieczenia.
Rozprowadzić 1 Łyżkę. sos marinara na każdym kotle i posypać mozzarellą. Powrót do piekarnika i pieczenia, uważnie obserwując, aż ser będzie bulgotanie i złoty, 2 do 3 protokół.