Kotlety Wieprzowe Panierowane
Panierowane kotlety wieprzowe mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 17g tłuszczu i w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $2.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawioną bułkę tartą, kotlety z schabu wieprzowego, sos sałatkowy ranczo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Z łyżką wynik 63%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kotlety Wieprzowe Panierowane, Kotlety Wieprzowe Panierowane, oraz Kotlety Wieprzowe Panierowane.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą i ser.
Umieść dressing w innym płytkim naczyniu. Zanurz kotlety wieprzowe w dressingu, a następnie zwiń w miękiszu.
Miejsce w bezbramkowej 13. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które możesz spróbować, jest kusza Sonoma Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.