Kotlety wieprzowe faszerowane z kiełbasą i kiszoną kapustą

Kotlety wieprzowe faszerowane z Kielbasanem i kiszoną kapustą zajmuje ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 767 kalorii, 61g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 178 twierdzi, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, kiszoną kapustę, cienkie liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wieprzowa z kiszoną kapustą i kiełbasą, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety schabowe z kiszoną kapustą.
Instrukcje
Dodać farsz: w ciężkiej patelni gotować cebulę, czosnek, i szałwia w maśle na małym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie.
Wyjąć patelnię z ognia, i mieszać w bułce tartej i sól i pieprz do smaku. Odstawić.
Wypchaj kotlety wieprzowe: nożem do parkowania wykonaj poziome nacięcie wzdłuż grubej strony każdego kotleta o długości 3/4 cala i wytnij głęboką szeroką kieszeń w kotle, ostrożnie przesuwając nóż w przód iw tył przez nacięcie. Kotlety wypełnić farszem. Osuszyć kotlety.
Brąz kotlety: w dużym holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu. Brąz kotlety po obu stronach, usuwając kotlety z patelni na talerz po zakończeniu.
Dodać plastry kielbasa do patelni, brązowieje je lekko po obu stronach, usuwając do innego talerza po zakończeniu.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. W pozostałym tłuszczu gotować cebulę na średnim ogniu, aż zmięknie.
Dodaj połowę kiszonej kapusty, rozłóż ją, tworząc warstwę na dnie na patelni. Kapustę kiszoną przykryć kotletem schabowym.
Rozłóż pozostałą kiszoną kapustę na kotlety i kiełbasę.
Dodaj wino, bulion i liść laurowy.
Gotować na wolnym ogniu: doprowadzić płyn do gotować na wolnym ogniu i gotować mieszaninę, przykrytą przez 1 1/2 godziny, lub aż kotlety będą miękkie. Wyrzucić liść laurowy.
Kotlety i kiełbasę przełożyć na talerz; przykryć folią i ogrzać.
Do kiszonej kapusty dodać szałwię i mieszankę skrobi kukurydzianej:
Dodać szałwię do mieszanki kiszonej kapusty, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do kiszonej kapusty. Wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Podawać: łyżka kiszonej kapusty na dużym talerzu.
Na kapustę kiszoną ułożyć kotlety i kiełbasę, posypać świeżą pietruszką.