Kotlety wieprzowe faszerowane z kiełbasą i kiszoną kapustą

Kotlety wieprzowe faszerowane z kiełbasą i kiszoną kapustą
Kotlety wieprzowe faszerowane z Kielbasanem i kiszoną kapustą zajmuje ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 767 kalorii, 61g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 178 twierdzi, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, kiszoną kapustę, cienkie liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wieprzowa z kiszoną kapustą i kiełbasą, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety schabowe z kiszoną kapustą.

Instrukcje

1
Dodać farsz: w ciężkiej patelni gotować cebulę, czosnek, i szałwia w maśle na małym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć patelnię z ognia, i mieszać w bułce tartej i sól i pieprz do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wypchaj kotlety wieprzowe: nożem do parkowania wykonaj poziome nacięcie wzdłuż grubej strony każdego kotleta o długości 3/4 cala i wytnij głęboką szeroką kieszeń w kotle, ostrożnie przesuwając nóż w przód iw tył przez nacięcie. Kotlety wypełnić farszem. Osuszyć kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Brąz kotlety: w dużym holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu. Brąz kotlety po obu stronach, usuwając kotlety z patelni na talerz po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać plastry kielbasa do patelni, brązowieje je lekko po obu stronach, usuwając do innego talerza po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. W pozostałym tłuszczu gotować cebulę na średnim ogniu, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1
Dodaj połowę kiszonej kapusty, rozłóż ją, tworząc warstwę na dnie na patelni. Kapustę kiszoną przykryć kotletem schabowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3
Dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
4
Rozłóż pozostałą kiszoną kapustę na kotlety i kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
KielbasaKielbasa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Dodaj wino, bulion i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gotować na wolnym ogniu: doprowadzić płyn do gotować na wolnym ogniu i gotować mieszaninę, przykrytą przez 1 1/2 godziny, lub aż kotlety będą miękkie. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
7
Kotlety i kiełbasę przełożyć na talerz; przykryć folią i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Do kiszonej kapusty dodać szałwię i mieszankę skrobi kukurydzianej: 
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9
Dodać szałwię do mieszanki kiszonej kapusty, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do kiszonej kapusty. Wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
11
Podawać: łyżka kiszonej kapusty na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
12
Na kapustę kiszoną ułożyć kotlety i kiełbasę, posypać świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
KielbasaKielbasa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn