Kotlety Jagnięce Z Miodowo-Balsamiczną Glazurą

Kotlety Jagnięce Z Miodowo-Balsamiczną Glazurą
Kotlety jagnięce z miodowo-balsamiczną glazurą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 246 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kotlety z jagnięciny, bulion wołowy bez dodatku soli, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Kotlety schabowe z miodowo-balsamiczną glazurą, Kotlety jagnięce z miodem i balsamicznym, oraz Kotlety Jagnięce Miodowo-Balsamiczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie strony kotletów jagnięcych obłożyć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
2
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca; dodaj jagnięcinę i gotuj 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Połącz bulion i następne 4 składniki, mieszając, aż będzie gładka; Dodaj do jagnięciny na patelni, dobrze mieszając. Ugotować jagnięcinę w glazurze 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, często mieszając glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć jagnięcinę na półmisek. Miętę wymieszać w glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Wlać jagnięcinę i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn