Korzenie gorczycy klonowej
Korzenie musztardy klonowej to bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś wzdłuż, jeśli, olej słonecznikowy, musztarda pełnoziarnista, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Perliczka z musztardą i korzeniami cytryny, Paczki Z Kapusty Z Wegetariańskim Boudin Noir, Korzeniami I Musztardą, oraz Klonowy Kurczak Musztardowy.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wrzącej wody. Wrzucić do korzeni, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 min.
Dobrze odcedzić, a następnie przewinąć na dużą, lipowaną puszkę do pieczenia.
Syrop, musztardę i olej ubić z odrobiną przypraw, a następnie delikatnie wymieszać z warzywami. Przykryć folią spożywczą do 24 godzin.
Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem. Po wyjęciu indyka piecz w temperaturze 220C / 200C / gas 7 przez 30 minut, aż będzie złoty i lepki.