Koper włoski, Por i zupa ziemniaczana
Koper włoski, Por, i zupa ziemniaczana może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, nasiona kopru włoskiego, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa z porów, ziemniaków i kopru włoskiego z boczkiem, Zupa z pieczonego czosnku, ziemniaków, pora i kopru włoskiego, oraz Schłodzona zupa ziemniaczano-porowa z koprem włoskim i rukolą (vichyssoise) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę kopru włoskiego i por; smażyć 4 minuty.
Dodać ziemniaki, wodę, sól, nasiona kopru włoskiego, pieprz i bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do miski wlać przecieraną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą zupą. Powrót puree zupa na patelnię; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko gruby.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi kopru włoskiego.