Koper Duszony
Jeśli $1.6 za porcję spada w budżecie, duszony koper włoski może być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 112 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Mieszanka pieprzu, Cebulki kopru włoskiego, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Koper Duszony, Koper Duszony, oraz Koper Duszony.
Instrukcje
Koper włożyć do dużego rondla. Skórkę cienko pokroić w paski wielkości zapałek i rozsypać na koperku.
Dodaj sok z cytryny, 1 łyżeczkę soli, pieprz, kolendrę (jeśli używasz), Wino i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż koper włoski będzie miękki, 15 do 20 minut.
Zdjąć z ognia. (Można gotować koper włoski z wyprzedzeniem przez 10 do 15 minut. Odstawić w temperaturze pokojowej do 4 godzin. Ogrzać na średnim ogniu przez 5 minut.) Za pomocą łyżki szczelinowej przekładamy koper włoski i skórkę cytrynową na talerz.
Posypać pozostałą solą i zarezerwowanymi liśćmi.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.