Kopce radości bitą Pie
Ten przepis służy 50 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę kokosową, chłodną bitą polewę, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kraty Kopców, Kopce Kulki, oraz Kopce błędów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować zmiękczony serek PHILADELPHIA i śmietanę kokosową na gładką i kremową masę.
Dodać suchy budyń wymieszać i ubić, aż dobrze wymieszać.
Dodać 1/2 rozmrożonego, ale zimnego, kokosowego.
Dobrze wymieszać. Złóż w 1 wanience Cool WHIP.
Wlać 1/2 mieszanki budyniu do skorupy OREO Pie.
W razie potrzeby skropić lodami czekoladowymi z twardej skorupki.
Drugą połowę masy budyniowej zalać ciastem.
Wymieszaj 3/4 szklanki prażonego kokosa z pozostałą wanną chłodnego ubijania i rozprowadź lub wymieszaj na cieście.
Zakończ ciasto, udekorowując mini czekoladowymi batonikami kokosowymi i migdałowymi.
Posypać Pozostałe tosty Kokosowe na ciasto.
Umieść w zamrażarce na 30 minut, aby ustawić lub przechowywać w lodówce na 45 minut. Pokrój i ciesz się!