Kompot Żurawinowy

Kompot Żurawinowy
Kompot żurawinowy może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Likier pomarańczowy, żurawinę, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kompot Żurawinowy, Kompot Żurawinowy, oraz Kompot Z Figi I Żurawiny.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki w ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż Skórki żurawiny zaczną się dzielić. Reduce to heat medium-low, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
3
Usunąć i wyrzucić laskę cynamonu. Przechowywać mieszaninę w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn