Kolacja: Saltimbocca alla Romana

Kolacja: Saltimbocca alla Romana
Kolacja dziś wieczorem: Saltimboccan alla Romanan jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 743 kalorie, 33g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka liści szałwii, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety cielęce z szałwią w stylu rzymskim Saltimboccan alla Romana, Kolacja: Pastan Alla Puttanesca, oraz Kolacja dziś wieczorem: przegrzebki morskie alla Caprese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko pieprz kotlety cielęce do smaku, a następnie położyć 2 plastry prosciutto po jednej stronie każdego kotleta tak, że obejmuje powierzchnię mięsa. Naciśnij delikatnie, aby przylegać. Używając wykałaczki, przypnij 2 liście szałwii do każdego kotleta na górze prosciutto. Pogłębiać każdy kawałek w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
ProsciuttoProsciutto
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2
Gdy wszystkie mięso jest gotowane, odsączyć pozostały tłuszcz lub olej i deglaze patelni z marsala, skrobanie się brązowe kawałki. Zmniejsz o połowę, a następnie dodaj zapas i zmniejsz o połowę ponownie (całkowity czas redukcji około 5 minut). Wymieszać z pozostałym masłem (4 łyżki stołowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Z powrotem mięso na patelnię i gotować, aż wszystko będzie gorące i sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń wykałaczki przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn