Kolacja na patelni z wołowiną i ziemniakami z pieczonym sosem z czerwonej papryki

Kolacja na patelni z wołowiną i ziemniakami z pieczonym sosem z czerwonej papryki
Kolacja na patelni z wołowiną i ziemniakami z pieczonym sosem z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, olej roślinny, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym lub blenderze umieść pieczoną paprykę i pół na pół. Okładka; proces na średniej prędkości 30 sekund, aż będzie gładki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W głębokim 12-calowym patelni nonstick, podgrzać 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać ziemniaki. Przykryć; gotować 10 do 12 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
W tej samej patelni, ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Wołowinę, sól i pieprz gotować w oleju 2 do 3 minut, często mieszając, aż wołowina jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Dodać brokuły i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
7
Wlać sos czerwony pieprz na mieszaninę; delikatnie wrzucić do herbu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub aż brokuły będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
8
Posypać estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn