Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette
Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z grillowanej siei z pomidorami i estragonem Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, pomidorki koktajlowe, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Sieja pieczona z pomidorami, oliwkami i kaparami, Dziś Kolacja: Sałatka Z Krabów Estragonowych, oraz Dziś Kolacja: Sałatka Z Kurczaka Z Estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj każdy filet rybny łyżeczką oleju rzepakowego, a następnie dopraw obie strony solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Rybne
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
2
Umieść dużą nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu, a następnie posmaruj patelnię pozostałymi dwiema łyżeczkami oleju rzepakowego. Gdy patelnia jest ciepła, dodać filety miąższ w dół. Gotować, aż miąższ będzie jędrny i zaczną pojawiać się linie grillowe, od dwóch do czterech minut, w zależności od grubości filetów. Flip filety, i gotować, aż skóra zaczyna się chrupiące, dwie do czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W międzyczasie, ubij razem oliwę z oliwek i ocet w średniej misce. Następnie wrzucić pomidory, estragon i kapary. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Podzielić mieszankę sałatkową między cztery talerze. Po zakończeniu ryby umieść filet na każdej sałatce. Każdą rybę przełożyć ćwiartką mieszanki pomidorowej i winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Mieszane Warzywa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.